Después de una semana
sin poder publicar, vengo con una receta dulce que os va a encantar,
especialmente a los amantes del chocolate. Recientemente descubrí el
chocolate con quicos de la marca Valor y tengo que decir que superó
con creces mis expectativas. Inmediatamente pensé en preparar algún
postre. Esta receta es lo que se llama una receta “ísima”:
¡facilísima, rapidísima y buenísima! ¿Os animáis?
Ingredientes para 4
vasitos:
- 150 g. de chocolate con quicos (yo he usado el de la marca Valor)
- 200 ml. de nata para montar
- 10 galletas tipo maría
- una cucharada de mantequilla
Elaboración:
Trituramos las galletas y
las mezclamos con la mantequilla derretida. Distribuimos la masa
resultante en los cuatro vasitos y los metemos en el congelador.
En un cazo ponemos a calentar la nata hasta que empiece a hervir y
retiramos. Echamos el chocolate troceado y esperamos un par de
minutos. Transcurrido el tiempo, removemos bien y dejamos templar.
Sacamos los vasitos del congelador y echamos con cuidado el
chocolate. Metemos en la nevera hasta que adquiera una consistencia
cremosa. Es conveniente prepararlo con un día de antelación.
¡Más fácil imposible!Y si lo servimos con una bola de helado...Mmmmmmm
Espero que os haya gustado. ¡Nos vemos en la próxima receta!
________________________________________
(versió en valencià
Després d'una setmana sense
poder publicar, vinc amb una recepta dolça que us va a encantar,
especialment als amants de la xocolata. Recentment vaig descobrir la
xocolata amb quicos de la marca Valor i he de dir que va superar amb
escreix els meus expectatives. Immediatament vaig pensar a preparar
algunes postres. Aquesta recepta és el que es diu una recepta
“íssima”: facilíssima, rapidíssima i boníssima! Us animeu?
Ingredients per a 4 gotets:
Ingredients per a 4 gotets:
- 150 g. de xocolata amb quicos (he utilitzat el de la marca Valor)
- 200 ml. de nata per a muntar
- 10 galetes tipus maria
- 1 cullerada de mantega
Elaboració:
Molem les galetes i les
barregem amb la mantega fosa. Distribuïm la massa resultant entre
els quatre gotets i els fiquem en el congelador. En un cassó posem a
calfar la nata fins que comence a bullir i retirem del foc. Tirem la
xocolata trossejada i esperem un parell de minuts. Transcorregut el
temps, removem bé i deixem temperar. Traiem els gotets del
congelador i aboquem amb cura la xocolata. Fiquem en la nevera fins
que adquirisca una consistència com de crema. És convenient
preparar-lo amb un dia d'antelació.
Més fàcil impossible! I si ho servim amb una bola de gelat...Mmmmmmm
Més fàcil impossible! I si ho servim amb una bola de gelat...Mmmmmmm
Espere que us haja agradat! Fins a la pròxima recepta!
No hay comentarios:
Publicar un comentario