martes, 16 de julio de 2013

POSTRE DE CHOCOLATE CON QUICOS / POSTRES DE XOCOLATA AMB QUICOS

Después de una semana sin poder publicar, vengo con una receta dulce que os va a encantar, especialmente a los amantes del chocolate. Recientemente descubrí el chocolate con quicos de la marca Valor y tengo que decir que superó con creces mis expectativas. Inmediatamente pensé en preparar algún postre. Esta receta es lo que se llama una receta “ísima”: ¡facilísima, rapidísima y buenísima! ¿Os animáis?




Ingredientes para 4 vasitos:

  • 150 g. de chocolate con quicos (yo he usado el de la marca Valor)
  • 200 ml. de nata para montar
  • 10 galletas tipo maría
  • una cucharada de mantequilla

Elaboración:

Trituramos las galletas y las mezclamos con la mantequilla derretida. Distribuimos la masa resultante en los cuatro vasitos y los metemos en el congelador. En un cazo ponemos a calentar la nata hasta que empiece a hervir y retiramos. Echamos el chocolate troceado y esperamos un par de minutos. Transcurrido el tiempo, removemos bien y dejamos templar. Sacamos los vasitos del congelador y echamos con cuidado el chocolate. Metemos en la nevera hasta que adquiera una consistencia cremosa. Es conveniente prepararlo con un día de antelación. 
¡Más fácil imposible!Y si lo servimos con una bola de helado...Mmmmmmm


Espero que os haya gustado. ¡Nos vemos en la próxima receta!

________________________________________
(versió en valencià

 
Després d'una setmana sense poder publicar, vinc amb una recepta dolça que us va a encantar, especialment als amants de la xocolata. Recentment vaig descobrir la xocolata amb quicos de la marca Valor i he de dir que va superar amb escreix els meus expectatives. Immediatament vaig pensar a preparar algunes postres. Aquesta recepta és el que es diu una recepta “íssima”: facilíssima, rapidíssima i boníssima! Us animeu?



Ingredients per a 4 gotets:

  • 150 g. de xocolata amb quicos (he utilitzat el de la marca Valor)
  • 200 ml. de nata per a muntar
  • 10 galetes tipus maria
  • 1 cullerada de mantega

Elaboració:


Molem les galetes i les barregem amb la mantega fosa. Distribuïm la massa resultant entre els quatre gotets i els fiquem en el congelador. En un cassó posem a calfar la nata fins que comence a bullir i retirem del foc. Tirem la xocolata trossejada i esperem un parell de minuts. Transcorregut el temps, removem bé i deixem temperar. Traiem els gotets del congelador i aboquem amb cura la xocolata. Fiquem en la nevera fins que adquirisca una consistència com de crema. És convenient preparar-lo amb un dia d'antelació.

Més fàcil impossible! I si ho servim amb una bola de gelat...Mmmmmmm
Espere que us haja agradat! Fins a la pròxima recepta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario